چگونه اطلاعات موجود در اپل واچ قدیمی خود را پاک نموده و آن را برای فروش، هدیه یا بازیافت آماده کنیم

چگونه اطلاعات موجود در اپل واچ قدیمی خود را پاک نموده و آن را برای فروش، هدیه یا بازیافت آماده کنیم

صرف نظر از اینکه شما بخواهید اپل واچ قدیمی خود را به فروش برسانید و یا آن را به کس دیگری هدیه بدهید در ابتدا باید نکاتی را رعایت نموده و از جمله مهم ترین این نکات حذف اطلاعات شخصی و سفارشی سازی های خود در اپل واچ  شما می باشد.

برای این منظور اولین کاری که لازم است انجام دهید آن است که اتصال اپل واچ خود را از سایر وسیله ها نظیر آیفون یا آیپد قطع کنید. در حقیقت با قطع کردن ارتباط اپل واچ با سایر وسیله ها قفل فعال سازی آن باز شده و به دیگران اجازه می دهد تا بتوانند  آیفون یا آیپد خودشان به آن  متصل کنند.

مطلب دیگر آن است که پس از قطع ارتباط اپل واچ شما باید اطلاعات موجود در آن را پاک کرده و آن را به تنظیم کارخانه یا فکتوری ریست بازگردانید.

به یاد داشته باشید برای آنکه بتوانید اپل واچ خود را از آیفون خود جدا کنید و اتصال آن را قطع کنید باید هر دوی آنها از شارژ کافی برخوردار بوده و کاملاً نزدیک به هم قرار داشته باشند

چگونه اطلاعات موجود در اپل واچ قدیمی خود را پاک نموده و آن را برای فروش، هدیه یا بازیافت آماده کنیم

 

چگونه ارتباط  اپل واچ خود را اتصال اپل واچ خود را از آیفون خود قطع کنیم

  1. در روی آیفون خود اپلیکیشن اپل واچ Apple Watch app را باز کنید
  2. در بخش My Watch tab بروی گزینه اپل واچ که در بالای صفحه قرار دارد تپ کنید
  3. سپس بروی آیکون Info Icon که در کنار اسم اپل واچ شما قرار دارد  تپ کنید.
  4. سپس گزینه Unpair Apple Watch را تپ کنید
  5. در نهایت پیغامی ظاهر می شود که شما باید آن را تایید نموده و سپس با وارد کردن پسورد اپل آیدی خود قفل فعال سازی اپل واچ خود را باز کنید.

حال که توانستید قفل فعال سازی اپل واچ خود را غیر فعال کنید وقت آن است که اطلاعات موجود در اپل واچ را پاک کرده و آن را به تنظیم کارخانه بازگردانید

چگونه اطلاعات موجود در اپل واچ قدیمی خود را پاک نموده و آن را برای فروش، هدیه یا بازیافت آماده کنیم

 

چگونه اپل واچ خود را به تنظیم کارخانه بازگردانیم یا فکتوری ریست کنیم

  1. در اپل واچ خود به بخش تنظیمات Settings بروید
  2. گزینه General را انتخاب کنید
  3. بعد از آن گزینه Reset را تپ کنید
  4. گزینه Erase All Content and Settings را انتخاب کنید
  5. در نهایت گزینه Erase All را تپ کنید

حال که توانستید ساعت هوشمند خود را به تنظیم کارخانه بازگردانید بدون هیچ مشکلی می توانید آن را بفروشید یا آن را به کس دیگری هدیه دهید.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *