واتساپ حالا می تواند آخرین وضعیت آنلاین کاربر یا Last Seen را برای غریبه ها مخفی کند

واتساپ حالا می تواند آخرین وضعیت آنلاین کاربر یا Last Seen را برای غریبه ها مخفی کند

واتساپ اخیراً از لحاظ حفظ حریم شخصی تغییراتی را در اپلیکیشن خود اعمال نموده که بر اساس آن مردم در هنگام استفاده از این اپلیکیشن پیام رسان از مشاهده وضعیت Last Seen یا آخرین تاریخ و زمان مراجعه آنلاین کاربران دیگر نشان داده نمی شود. به عنوان یک کاربر معمولی واتساپ تا به حال می دانیم که وضعیت Last Seen در یک مکالمه در بالای صفحه نشان داده می‌شود. این وضعیت آخرین زمان مراجعه آنلاین شخصی را که با آن مکالمه داشته ایم به ما نشان می دهد.

این ویژگی از قبل در حالت پیش فرض به صورت فعال وجود داشت و از حالا به بعد کاربران می توانند این ویژگی را غیرفعال کنند. بنابراین دیگر بقیه کاربران نمی‌توانند آخرین وضعیت مراجعه آنلاین کاربران دیگر آگاهی پیدا کنند. در حال حاضر در بخش تنظیمات گزینه های اضافه شده است که به در دو مورد “هر کس” و “هیچ کس” تقسیم ‌می شود. این گزینه ها در ارتباط با توسعه حفظ حریم شخصی و مسائل امنیتی کاربران اعمال شده است و از کاربران وضعیت آنلاین کاربران دیگر را مخفی می کند.‌

بنابراین در یادداشتی که در این مورد توسط سایت پشتیبانی واتساپ منتشر شده است گفته می شود که اگر کاربری نتواند آخرین وضعیت Last Seen هر کانتکت را نسبت به آخرین شخصی را که با آن مکالمه داشته است مشاهده کند  این بدان دلیل است که شخص مقابل این ویژگی را در برای خود غیر فعال نموده است. البته لازم به ذکر است که این قابلیت جدید تنها برای برخی از کاربران به صورت نسخه آزمایشی بتا اضافه شده و به زودی به صورت جهانی برای همه مورد کاربرد قرار می‌گیرد.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.