بر اساس گزارشهای جدید به نظر میرسد که اپل مشکل سرور های آیکلاد را که سبب می شود برخی از اپلیکیشن ها در هنگام اتصال با این پلتفرم درچار مشکل برقراری ارتباط باشند را رفع نموده است. این باگ نرمافزاری از ماه نوامبر باعث نارضایتی بسیاری از توسعه دهندگان اپلیکیشن شده بود و با گستردگی این مشکل اپل در نهایت اپل تصمیم به رفع آن گرفت.
بر اساس گفته های یک توسعه دهنده به نام YarnBuddy اپل به او اطلاع داده که مشکل عدم برقراری اپلیکیشن ها با سرور های آیکلاد را رفع نموده است. در اثر این مشکل هنگامی که کاربران قصد استفاده از این اپلیکیشن های شخص ثالث را داشتند با پیام خطای ۵۰۳ مواجه می شدند. بر اساس گزارش توسعه دهندگان متعددی این گزارش خطا برای چندین روز ادامه یافت. توسعه اپلیکیشن Tweetbot گزارش شده است که در چند روز اخیر دیگر گزارش خطای در ارتباط با سرورهای آیکلاد کلاد دریافت نکرده است.
عدم امکان برقراری ارتباط اپلیکیشن ها با سرورهای آیکلاد از اواخر نوامبر و اوایل دسامبر مشکلات زیادی را برای توسعه دهندگان ایجاد نمود و کاربران شرکت سازنده اپلیکیشن را به جای اپل مقصر میدانستند. این در حالی است که با وجود آن که توسعه دهندگان متعددی تأیید نمودند که مشکل برقراری ارتباط سرورهای آیکلاد حل شده است، هنوز برخی دیگر از مشکل های مشابه رنج میبرند و به نظر میرسد که اپل در چند روز آینده در ارتباط آنها نیز اقدام های لازم را به عمل آورد.